Vemi - Zgjidhni cilёsi

VEMI

Vemi

Vemi Produkte

Vemi Minas Kafe

Vemi Minas Kafe

Kafe e pjekur dhe e bluar, pёrzjerje e llojeve mё cilёsore tё kafesё, e pёrgatitur nё mёnyrё specjale pёr ju, me aromё dhe shije tё njojtur pёr ju.
Paketimi: 100 gr

Receta:
Nё 70 ml ujё tё ftohtё shtoni 1(njё) lugё Kafe Minas Vemi, trazojeni mirё dhe lereni tё zjejё. (vendosini sheqer sipas shijes)
Ju bёftё mirё!

 

Vemi Minas Kafe Aroma

Vemi Minas Kafe Aroma

Kafe e pjekur e bluar, pёrzjerje e llojeve mё cilёsore tё kafesё, e pёrgatitur nё mёnyre specjale pёr ju, me aromё dhe shije tё njohur pёr ju.
Paketimi: 100gr

Receta:
Merni 70ml ujё tё ftohtё dhe shtoni 1 (njё) luge Kafe Minas Aroma dhe disa kokra sheqer, pёrzjejeni mirё dhe lereni tё zjejё. (shtojini sheqer sipas shijes)
Ju bёftё mirё!

 

Vemi Minas Kafe Moka

Vemi Minas Kafe Moka

Vemi Moka pёrzjerje specjale e kafesё origjinale tё njohur dhe me cilёsi tё lartё Minas Kafe. Pjekja dhe bluarja nё mёnyrё tradicjonale tё kokrave me cilёsinё mё tё lartё, garanton shijen dhe aromёn e filxhanit mё tё mirё tё kafes.
Paketimi 200gr.

Receta:
Pёrgatitet nё mёnyrё tё thjeshtё me njё lugё kafe nё njё filxhan ujё, pvrzjehet deri sa tё zjejё. Kafeja ёshtё gati kur fillon tё ngrihet.
Ju bёftё mirё!

 

Vemi Oriz I Bardhё

Vemi Oriz I Bardhё

Oriz I bardhё: Pёrbёrje oriz I bardhё me cilёsi tё lartё.
Paketimi 500gr.

 

Vemi Oriz I Bardhё nga Koςani

Vemi Oriz I Bardhё nga Koςani

Oriz I bardhё nga Koςani. Pёrbёrje: Oriz cilёsor I bardhё nga Koςani.
Paketimi: 900gr.

 

Vemi Thjerza Kanadeze

Vemi Thjerza Kanadeze

Thjerza Kanadeze. Pёrbёrja: Thjerza Kanadeze cilёsore.
Paketimi: 400gr.

 

Vemi Fasule

Vemi Fasule

Fasule, pёrbёrja: fasule e zgjedhur cilёsore.
Paketimi: 500gr.

 

Vemi Piper I Kuq

Vemi Piper I kuq

Piper I kuq, pёrbёrja: piper I kuq I bluajtur imёt, shumё cilёsor.
Paketimi: 100gr.